Bewertungen von Pauls Pizza Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Maj
22 Januar 2023

Eindelijk eens een pizza waar ingrediënten op zitten! Ipv de gebruikelijke 3 schijfjes champignons/kaas die je per pizza krijgt bij andere pizzeria’s kregen we gewoon lekker 2 hele champignons erop uitgestrooid en goed veel kaas. Rucola apart geleverd. De beste smaak van bezorgde pizza’s uit Utrecht. En daarnaast ook nog eens een kwartier sneller op locatie dan voorspeld. Ik ben helemaal gelukkig.

Antwort von Pauls Pizza

En daar worden wij weer helemaal gelukkig van Maj! Tot de volgende! Smakelijk groet, Pauls Pizza

Florine Hoogers
18 Januar 2023

Pizza’s van hier zijn altijd goed en ook altijd snel bezorgd. Dank weer!

Mario
12 Januar 2023

Top pizza met goede en verse ingrediënten en een dunne bodem die het wint van alle andere pizzatenten in Utrecht die ik ken.

Kasper
12 Januar 2023

Lang niet hier gegeten maar erg blij dat ze weer binnen mijn postcode vallen! Heerlijke pizza en erg snelle en vriendelijke bezorging

Lindsay
8 Januar 2023

Heerlijke knapperige pizza's!

Kim
6 Januar 2023

Bezorging op afgesproken tijd, helaas lag de helft van de kaas en champignons van de pizza en was de bodem zwart. Ruimte genoeg voor verbetering. In het verleden vaker besteld maar dit was de tweede keer op rij dat de kwaliteit te wensen over laat vandaar dat ik nu maar een recensie achterlaat, hoop op een passende oplossing

Antwort von Pauls Pizza

Dag kim, dat vind ik uitermate vervelend! Mijn excuses.. Had wat extra ruim belegd en de bezorger geinstrueerd er daarom extra voorzichtig mee om te gaan, helaas is dat dus niet goed gegaan. Kan ik je de volgende pizza van het huis aanbieden? Even bellen naar 06-21277873, en als je mij (Ron) niet aan de lijn krijgt zeggen dat je van mij een pizza tegoed hebt. Heb graag tevreden vaste klanten, dus hoop en ga ervan uit dat de volgende 100% tiptop in orde is weer! Met vreindelijke groet, Ron, bedrijfsleider Pauls Pizza

Ruben
3 Januar 2023

Beide pizza's waren echt super lekker

Lin
2 Januar 2023

Ik was altijd fan van pals pizza maar deze was een dramatisch omen voor het nieuwe jaar. Bezorging was op tijd. De pizza zelf was helaas bijna koud en de randjes uitgedroogd en de smaak was beetje platt. Ik kan wel van een knapperige korst genieten maar dit was een partij dinosauriërs botten en het leek als of het een pizza van gisteren was. Vind 14 eur dan toch een sterke prijs voor een maaltijd die ik zelf moet opwarmen en waar ik de korstje met vaders decoupeerzaag moet snijden. Dit kan beter, jongens.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Nukuhiva
22 Dezember 2022

in 1 woord weert geweldig en super service!

Nabila
21 Dezember 2022

The food is always so good!! Best pizza in Utrecht, definitely. I can highly recommend this place. We're addicted and order every week at this point. They put a lot of care towards the food and the packaging, so it's a treat every time!

Margreet
15 Dezember 2022

14 pizzas besteld. Op tijd bezorgd en genoten van origenele smaken en goede toppings

Willemijn
15 Dezember 2022
Stijn
14 Dezember 2022
B
12 Dezember 2022

Super snel bezorgd en zoals vorige keer: super lekker! Mijn nieuwe favoriet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jorien
9 Dezember 2022

Altijd lekker en goede service

Wouter
8 Dezember 2022

Nog steeds de Beste pizza van Utrecht.

Florine Hoogers
26 November 2022

Zoals altijd erg lekkere pizza! Vandaag was het snel bezorgd en de bezorger was heel vriendelijk. Dank weer!

Martine
13 November 2022

Pizza’s waren weer super! Warm, op tijd en vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marloes Hoogendoorn
11 November 2022

Heerlijke pizza's en heel fijne service! Mijn vriendin heeft een koemelkallergie en wist niet dat er koeienkaas op de pizza margherita zou zitten. We kregen kosteloos een nieuwe melkvrije pizza. Complimenten!!

Christine
11 November 2022

Superdunne bodem. Fijn als je niet zo’n blok op de maag wilt. Goed belegde pizza. Hele lekkere (in dit geval vegan) tiramisu. Gauw nog eens bestellen.

Stijn
7 November 2022

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Martine
5 November 2022

Lekker zoals altijd, maar mijn korsten waren zwart en dat was deze keer zonde en die dus ook niet kunnen opeten.

Antwort von Pauls Pizza

Beste Martine, mijn excuses! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mag ik je bij de volgende bestelling 1 pizza aanbieden om het goed te maken? Als je even belt als je de bestelling hebt geplaatst kan je de gratis pizza doorgeven en doen we die erbij! Fijne dag, mvg Ron bedrijfsleider Pauls Pizza

Andy
30 Oktober 2022

Overstijgen verwachtingen. Eten en service bovengemiddeld goed.

Riek
15 Oktober 2022
ErukJan
11 Oktober 2022

Was kwartier te laat maar door de lekkere pizza was het toch geen probleem

Danielle Raats
8 Oktober 2022

Heerlijke pizza!

Julia
1 Oktober 2022

Fijn dat er iets veganistisch voor ons gemaakt worden, het resultaat was erg lekker! We hebben niets gemist. En we hebben natuurlijk ook genoten van de gratis tiramisu's.

JVS
24 September 2022

Heerlijke pizza en snel geleverd. Ik ga hier vaker bestellen. Bravo!

I.
16 September 2022
Robbert
15 September 2022
Aziz
3 September 2022
Antwort von Pauls Pizza

Wat fijn dat het gesmaakt heeft Aziz. Dank voor de beoordeling, ondanks het vergeten drankje. Maak ik goed met je! Tot snel, team Pauls Pizza

Heerlijke pizza’s met een goede bodem!
28 August 2022
Antwort von Pauls Pizza

Super om te horen, bedankt en graag tot snel! Groetjes Pauls Pizza!

Sanne
24 August 2022

Heerlijke pizza. Super handig met losse koude ingrediënten. Bezorger was super aardig en vrolijk, ookal was hij nogal een beetje verdwaald geraakt in mijn gebouw. Wat een topper!

Antwort von Pauls Pizza

Ah wat een leuke beoordeling! Daar doen we het voor! En wij zijn ook blij met Daniel, onze bezorger ;) Graag tot snel weer! Mvg Team Pauls Pizza

Floor
21 August 2022

Heel erg lekker!! Goede ingrediënten, krokante dunne bodem en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pauls Pizza

Bedankt Floor! Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel! Groetjes team Pauls Pizza

Stephan van den Berg
18 August 2022

Beste pizza in town, als je het mij vraagt. Heerlijk dunne knapperige bodem en goed belegd met frisse ingrediënten. Ook was Pauls pizza zo vriendelijk om nog net na openingstijd ons te helpen. Zeker een aanrader 👍🏼

Antwort von Pauls Pizza

Super om te horen! Je mag ons altijd bellen, en als het nog lukt maken we graag nog een paar pizzaatjes voor onze gasten! bedankt voor de complimenten en tot snel :) Team Pauls Pizza

Joran
14 August 2022

Superlekkere pizza’s!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pauls Pizza

Bedankt! Graag tot snel :) Mvg Team Pauls Pizza

Marjolijn
14 August 2022

Snelle levering, lekkere dunne bodem en originele ingrediënten.

Antwort von Pauls Pizza

Dank je Marjolijn! Daar doen we het voor hoor! Graag tot snel ;) Mvg Team Pauls Pizza

Anna
13 August 2022

Lekkere pizza en snelle bezorging!

Antwort von Pauls Pizza

Dankjewel Anna! Daar doen we het voor! Tot snel, mvg team Pauls Pizza

Doris
12 August 2022
Suzanne
10 August 2022

Super lekkere, originele pizza's! Met heerlijke bodems (alledrie). Tips: de pizza's mochten wat rijkelijker belegd worden. Bij de pizza Stadsjochies op de site vermelden dat deze vega(n) is.

Antwort von Pauls Pizza

Dank voor uw bericht! Fijn dat het gesmaakt heeft, en ik heb uw tips ter harte genomen. De pizza stadsjochies is vervangen door de Pauls Pizza Special,per direct, en aangezien het een wisselende pizza was en nu ook is, is deze niet altijd vegetarisch..Maar nu wel per week een omschrijving erbij wat de pizza is, en met welke ingredienten. We beleggen onze pizza over het algemeen ook rijkelijk, alleen voor paar pizza`s als de margherita en bijvoorbeeld quattro formaggi lijkt het wat minder omdat we dan vooral de unieke smaken beter willen laten uitkomen. Maar tips of comments worden altijd zeer gewaardeerd, en U mag ook altijd even bellen vantevoren en we kunnen rekening houden met specifieke wensen, geen probleem, alles kan! :) Graag tot snel weer, Mvg Ron, bedrijfsleider Pauls Pizza

Nikki
6 August 2022

We zijn zo blij dat we weer kunnen bestellen bij paul's pizza. Na onze verhuizing kon het niet meer, maar nu gelukkig weer wel en wat hebben we deze pizza's gemist. Heerlijk weer en onze vaste pizzabakker hebben we weer.

Antwort von Pauls Pizza

En wij zijn heel blij met jullie Nikki, fijn dat ook onze vaste klanten onze winkel weer hebben mogen vinden :) Graag tot snel! Mvg Pauls Pizza

Nicole
29 Juli 2022

Nog wel even in de oven na bezorging. Dunne bodem is lekker maar daardoor mag de pizza wel iets groter :) was lekker!

Andy
23 Juli 2022

Alles was top, dank!

Antwort von Pauls Pizza

Graag gedaan Andy, jij bedankt!! Mvg Pauls Pizza